Zaalverhuur bij Pannenkoekboerderij Steenwijk

Een zaal huren met een gezellige authentieke sfeer? Bij onze boerderij aan de rand van Steenwijk kunt u onze gezellige achterzaal afhuren. Het oude gedeelte van onze boerderij is een toplocatie met plaats tot 120 personen. De ideale locatie voor elke gelegenheid. De achterzaal is af te huren vanaf gezelschappen van tien personen. In alle rust genieten in een ruimte alleen voor genodigden aan de rand van Steenwijk.

Zaal voor gezelschappen
In de ruime zaal ontdekt u de inrichting van een oude boerderij, een eigentijdse uitstraling en voorzien van alle gewenste gemakken.  Via de ruime bar serveren wij alle aanwezige dranken, onze geluidsinstallatie is geschikt voor diverse doeleinden en indien gewenst kan er gebruik worden gemaakt van onze beamer. Zo is de zaal geschikt voor feesten, partijen, bijeenkomsten, vergaderingen, kinderfeestjes, bruiloften en nog veel meer.

Een zaal waar u kunt genieten van een ongedwongen sfeer, alle gemakken en van goed gezelschap. Wij kunnen de zaal compleet naar wens inrichten. Zo hebben we verschillende gezellige zitjes om gezellig te tafelen. Genieten van goed gezelschap met alle gemakken in de buurt. Dat is waar wij voor staan. Onze achterzaal verhuren wij tegen betaalbare prijzen. Vraag naar de mogelijkheden.

Pannenkoekbuffet en a la carte buffet
Lekker eten vinden wij belangrijk bij Pannenkoekboerderij Steenwijk. Een bijeenkomst is nooit compleet zonder een hapje en een drankje. Dankzij onze bar geniet u van de lekkerste verfrissende drankjes en wij serveren onze heerlijke pannenkoeken uiteraard ook in buffetvorm. Zo kan een gezelschap ook proeven van diverse pannenkoeken en genieten van de veelzijdige smaken. Pannenkoeken zijn een feestje in onze pannenkoekboerderij. Meer informatie over onze buffetten vindt u hier.

Behoefte aan een a la carte buffet? Dat is ook mogelijk. Dankzij onze a la carte kaart kunnen wij inspringen op uw wensen. Het a la carte buffet wordt geserveerd met aardappelgarnituur, mayonaise, rauwkost en warme groente.

Een toetje kan bij een goed diner niet ontbreken. Wij serveren de lekkerste ijsjes met diverse toppings. Onze coupes maken wij door middel van softijs. En kunt u niet kiezen tussen a la carte of pannenkoek? Een a la carte buffet en pannenkoekbuffet zijn met elkaar te combineren en wij spelen graag in op verschillende dieetwensen. Neem contact om de verschillende opties door te spreken.

Wilt u meer informatie over het afhuren van onze acherzaal, wilt u een offerte ontvangen of eens een kijkje komen nemen? Neem dan contact op via ons telefoonnummer 0521 – 857 330. In een persoonlijk gesprek vertellen wij u graag over de mogelijkheden, brengen wij uw wensen in kaart en geven wij een passende offerte.